company

banner-1

Full fledge Bumiputera

Zettasolutions Sdn. Bhd. yang ringkasnya “zetta” adalah syarikat milik penuh bumiputera yang beralamat di Batu 13, 43000 Kajang, Selangor. Bermulanya pada 16 februari 2007 dan teras perniagaan utama kami ialah dalam bidang ICT, zetta juga menjalankan perniagaan sampingan dalam bidang berkenaan Engineering dan electrical.

aktiviti perniagaan utama kami adalah value-added services, zetta terlibat dengan perkhidmatan servis rangkaian,(Infrastruktur/hardware/solusi) sekuriti(antivirus/firewall), hardware, Software dan pembângunan perisian serta penjualan. dengan kepakaran yang kami ada beserta dengan pekerja-pekerja mahir dan dengan bantuan dari pihak prinsipal pihak zettasolutions dapat menyediakan penyelesaian terbaik untuk pelanggan dan penguna.

Selepas tidak berpuas hati dengan perkhidmatan dan ciri perkhidmatan yang ada dipasaran, serta sumber harga di pasaran hari ini yang mereka berikan kepada penguna kami yang besar, kami bekerja keras untuk mencipta aplikasi perisian dan persekitaran perkhidmatan rangkaian yang lebih murah berdasarkan apa yang pelanggan hanya perlu membayar.

Kami menghimpunkan orang, proses dan teknologi untuk membolehkan penggunaan teknologi maklumat dan komunikasi yang lebih berkesan dan dinamik. Kami memperkasakan perniagaan dengan penyelesaian dan perkhidmatan inovatif berasaskan nilai dengan menawarkan kepakaran kami dalam perkara yang terbaik yang membolehkan anda menumpukan pada perkara terbaik yang anda lakukan – perniagaan teras anda.

Dari Meja Pengarah

Sejak berdiri dari tahun 2007, zettasolutions telah maju ke depan sikit demi sedikit. tetapi dengan masalah pandemik yang melanda dan dalam dunia yang serba mencabar dan gelombang teknologi baru, syarikat kami sedang dan masih berusaha mengharungi pasaran yang mencabar dan kekangan yang perlu dihadapi dengan bertanding dengan syarikat-syarikat yang ada di pasaran yang kecil mahupun besar, ia menjadikan zettasolutions lebih berdaya saing dan kekal bersaing. kami di zettasolutions percaya dengan kepakaran dan keupayaan yang ada dapat menyediakan perkhidmatan yang lebih baik untuk pelanggan [small/enterprise/Kerajaan] dengan kolaborasi dengan pihak prinsipal. pihak kami akan terus berkarya dengan berlandaskan prinsip “nilai” , ’menyelesaikan’ dan menyampaikan’ untuk setiap pelanggan kami bagi meningkatkan pengalaman pelanggan di sisi lain. kami akan selalu bergerak ke depan.